A SZERZŐ

Gyerekkorom óta szeretek írni és mindenért rajongok, ami az írással kapcsolatos, legyen szó színes tollakról, különleges papírokról, régi írógépekről vagy az újonnan vásárolt könyvek illatáról.

Szeretem a szépet és a harmóniát. Hiszek azokban a nagy igazságokban, amiket a nagymamáink vertek a fejünkbe még gyerekként, de valójában csak most nyernek értelmet.

Imádom a jó történeteket, amikről még évek múltán is beszélnek az emberek.

Meghatározóak az életemben a családi kötelékek és a jó barátságok.

Nagyon szeretek utazni, új helyeket felfedezni, különösen olyanokat, ahol nincs tömeg és le tudok ülni egy pillanatra, hogy magamba szívjam a táj szépségét.

Ugyan imádok társaságban lenni és sokat beszélgetni, de a legjobban az kapcsol ki, ha egyedül lehetek pár percre és közben csend vesz körül. Nem túl messze a Zempléni-hegységben van egy idilli hely, ahova pont azért járunk a családommal, hogy ilyen pillanatok adódjanak. Amikor kiszabadulok a természetbe, mindig viszek magammal fényképezőgépet. Jó érzés évek múltán visszanézni olyan képeket, amik már feledésbe merültek, de mosolyt csalnak az ember arcára.

Rendkívül fontos nekem, hogy a körülöttem élő emberek boldogok legyenek, ezért igyekszem mindig úgy cselekedni, hogy örömet okozzak másoknak. Ez a legfőbb célom a meséimmel is. Szeretném, ha a történeteim mosolyt csalnának a gyerekek arcára.


A SZERZŐ ÉLETRAJZA

1989-ben születtem Debrecenben. Hajdúszoboszlón éltem a családommal 10 éves koromig, ezalatt az idő alatt sok olyan élmény ért, amik a meséimben is jelen vannak.

1999-ben költöztünk Budaörsre. A Kesjár Csaba Általános Iskolában folytattam tanulmányaimat, majd 2004-től az Illyés Gyula Gimnáziumban töltöttem a gimnazista éveket. 2009-ben érettségiztem és az International Business School-ban tanultam tovább. 2010-ben fél évet töltöttem Erasmus-on Hollandiában.

Mind a BSc, mind a mesterdiplomát az IBS-ben szereztem. A BSc diplomát 2013-ban vettem át, míg a mesterdiplomát 2015-ben.

Már a tanulmányaim alatt elkezdtem dolgozni, először 2013-ban a UN FAO-ban, aztán 2015-ben átmentem a UNHCR-ba, HR területre.

Jelenleg a meseírás, a mesekönyveim népszerűsítése és az óvodás korú gyermekek számára kitalált, interaktív foglalkozással telnek a napjaim.


Egyéb tanulmányok és érdeklődés:

Dance Aerobic versenyző voltam 2001 és 2009 között

Balaton-átúszás, 2-szer (2012, 2015)

Résztvevő voltam a 8. Dél-Amerikai Üzleti Fórumon (Argentínában)

Művész fotó tanfolyam (2012)

Résztvevő voltam az Európai Üzleti Innováció Konferencián Lengyelországban (2013)